X
تبلیغات
رایتل

طرز تهیه خامه فرم گرفته

یکشنبه 11 تیر‌ماه سال 1391 ساعت 04:51 ب.ظ

مواد لازم

خامه پاکتی پگاه(حتما پاکتی صورتی رنگ پگاه)...........۱ بسته

خاک قند.....................................................................۶۰ گرم



۱-پاکت خامه را باز میکنیم اگه آب داشت خالی میکنیم

اگر هم که نداشت که قالبی از پاکت خارج میشود


نکته: خامه را در ظرف پیرکس میریزیم


۲-خاک قند را روی آن میریزیم


۳-با چنگال خامه را با خاک قند مخلوط میکنیم


نکته: فقط در حد مخلوط شدن کافی است


۴-ظرف را درون فریزر به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم تا مواد تگری شوند


نکته: متوان خامه را به دیواره ها مالید تا زودتر یخ بزند


۵-حتما باید تگری بشه مثل تصویر وگرنه خامه خراب میشه


۶-حالا با همزن شروع میکنیم به همزدن


۷- ۵ تا ۵ دقیقه با همزن میزنیم


نکته: اگر همزن داغ کرد به کارتان ادامه دهید وگرنه خامه خراب میشود


نکته: خامه را از یک طرف هم بزنید و مدام جهتش را عوض نکنید


نکته: بیشتر از حد گذاشته شده خامه را نزنید وگرنه تبدیل به کره میشود


نکته: هوای محیط خنک باشد و فر روشن نباشد


۸-در این مرحله میتوانید هر اسانسی دوست دارید بریزید ولی خیلی کم تا خامه تلخ نشود


۹-پس از این زمان اگر ظرف خامه را بر عکس کنید خامه از داخل آن به بیرون نمیریزد



این خامه را میتوان برای کیک ها-نان خامه ای-انواع دسر ها استفاده کرد

و به راحتی حالت میگیرد

میتوانید روی خامه سلفون بکشید و در فریزر نگهداری کنید

ولی زمانی که خواستید دوباره استفاده کنید دوباره با همزن میزنیم تا حالت بگیرد


                                                 ......نوش جان.......