ژله 3 رنگ

 

مواد لازم

ژله قرمز(آلبالو یا توت فرنگی یا شاتوت) .................۱بسته

ژله زرد(آناناس یا موز یا لیمو)....................ابسته

ژله آلوورا.................۱ بسته

شیر.......................۱ لیوان

۱-قالب ژله را خیس میکنیم و ۵ دقیقه درون فریزر قرار میدهیم

۲-ژله قرمز را از روی دستور درست میکنیم و داخل قالب (از فریزر در آوردیم) میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم تا خودش را  بگیرد

۳-ژله آلوورا را ۱ لیوان آب جوش و لیوان بعدی شیر اضافه میکنیم و روی ژله قرمز میریزیم و در یخچال میگزاریم تا خودش رو بگیره

۴-ژله زرد را طبق دستور درست میکنیم و وقتی ژله آلورا خودش رو گرفت روی آن میریزیم و در یخچال قرار میدیم تا خودش رو بگیره

۵-وقتی ژله خوب خودش رو گرفت از ظرف خارج میکنیم و قال میزنیم و سرو میکنیم

 

به این روش ژله رنگین کمان را هم درست میکنیم

       

نظرات 1 + ارسال نظر
شنگین کلک چهارشنبه 14 تیر‌ماه سال 1391 ساعت 12:17 ق.ظ http://shang.blogsky.com

درود و سپاس از توضیحاتتان
می خواستم بپرسم چه چیز موجب سفت شدن ژله می شود . چون معمولاً ژله هایی که در منزل درست می کنیم
بسیار شل هستند و قابلیت قالب زدن ندارند اما اکثر ژله های
آماده سفت تر هستند و میشود آنها را بعد از خارج کردن از
ظرف اصلی قالب زد و شکل خود را حفظ می کنند .
ممنون

ابی که برای ژله می ریزید رو باید کمتر بریزید. اینجوری ژله ی سفت تری خواهید داشت

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد