X
تبلیغات
رایتل

کتف مرغ سوخاری

سه‌شنبه 13 تیر‌ماه سال 1391 ساعت 12:46 ب.ظ

مواد لازم

کتف مرغ.....................۵ عدد

زرده تخم مرغ..............۲ عدد

پودر سوخاری.............به میزان لازم

زعفران......................۳ ق غ

نمک و فلفل................به میزان لازم


۱- کتف ها را مانند تصویر درست میکنیم و با زعفران طعمدار میکنیم


     


۲-پودر سوخاری و ادویه و نمک را با هم مخلوط میکنیم و کتف ها را داخل زرده و بعد در در پودر سوخاری فرو میکنیم


     


۳-در روغن سرخ میکنیم



با فویل و روبان تزئین میکنیم