کتف مرغ سوخاری

مواد لازم

کتف مرغ.....................۵ عدد

زرده تخم مرغ..............۲ عدد

پودر سوخاری.............به میزان لازم

زعفران......................۳ ق غ

نمک و فلفل................به میزان لازم


۱- کتف ها را مانند تصویر درست میکنیم و با زعفران طعمدار میکنیم


     


۲-پودر سوخاری و ادویه و نمک را با هم مخلوط میکنیم و کتف ها را داخل زرده و بعد در در پودر سوخاری فرو میکنیم


     


۳-در روغن سرخ میکنیم



با فویل و روبان تزئین میکنیم


      

نظرات 1 + ارسال نظر
شنگین کلک چهارشنبه 14 تیر‌ماه سال 1391 ساعت 12:08 ق.ظ http://shang.blogsky.com

درود
به گمانم من هم اول شده باشم نه ؟
به به چه سایت خوشمزه ای دارید . ممنون از دستور تهیه
و عکس های بسیار زیبا و اشتها برانگیز .

سلام خیلی ممنون از اینکه به وبلاگ من سر زدید. راستی منم لینکت کردم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد