X
تبلیغات
رایتل

دونات

چهارشنبه 21 تیر‌ماه سال 1391 ساعت 04:01 ب.ظ
     

مواد لازم

 


آرد سفید ...............................سه ونیم  پیمانه  

 آب.......................................یک پیمانه

شکر برای خمیر ......................یک قاشق غذا خوری

وانیل......................................کمی

شکر برای مایه خمیر ................یک قاشق غذا خوری 

مایه خمیر...............................یک قاشق غذا خوری

روغن مایع .............................یک چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ............................۱عدد



۱- مایه خمیروشکر را  با نصف استکان آب ولرم مخلوط می کنیم(.بهتر است در ظرف فلزی نباشد )وبعد روی آنر امی پوشانیم ودر جای گرم می گذاریم بعد از حدود ده دقیقه حجم ان دو برابر می شود

۲-روغن وآب  وشکر و زرده رابا کمی وانیل  به هم می زنیم و مایه خمیر وآرد را به ان اضافه می کنیم

البته آرد را به تدریج به آن اضافه می کنیم تا زمانی که به دست نچسبد ممکن است به آرد بیشتری نیاز داشته باشیم


              



۳-با  وردنه خمیر را به قطر یک سانتی متر باز می کنیم .وبا ته لیوان قالب دایره ای می زنیم و وسطش را با ر نوشابه سوراخ میکنیم

۴-آنها در سینی می چینیم ومجددا حدود ده تا پانزده دقیقه نگه می داریم تا حجم آن بیشتر شود

۵-در یک ماهیتابه بزرگ وبا دیواره بلند به اندازه کافی روغن می ریزیم لازم نیست روغن روی پیراشکی ها را بگیره .وقتی روغن کاملا داغ شد پیراشکی ها را در ماهیتابه می چینیم و به اون دست نمی زنیم تا پف کنه ویکطرف اون سرخ بشه بعد اونها را برمی گردونیم تا طرف دیگه سرخ بشه


           


می تونیم برای زیبایی روی پیراشکی ها را با پودر قند تزیین کنیم